Wil je een nieuwe rolluik kopen?

Rolluik kopen

Wil je een nieuw rolluik kopen omdat je graag de kantine van het kantoor goed beveiligd wilt hebben, dan kan dat. Je hebt veel verschillende rolluiken waar je uit kan kiezen. De rolluiken zorgen er ook voor dat het compartiment inbraakwerend wordt afgesloten. Je kunt een rolluik ook plaatsen bij bijvoorbeeld de balies van de kantines, loketten of de balies van je kantoor. Je hebt ze ook in verschillende kleuren dus je hebt genoeg keus met welk rolluik het best bij je interieur past. Heb je interesse? Neem dan een kijkje op onze website voor meer informatie. 

Producten van een rolluik

De producten worden gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen zoals staal,aluminum, roestvast staal of polycarbonaat. Je kunt er voor kiezen om een rolluik kopen die met handbediening is gemaakt of een rolluik die motoraangedreven is gemaakt. Je kunt er voor kiezen om diverse nabewerkingen, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor poedercoating in een RAL-kleur. De industriële rolluiken kunnen worden voorzien van zichtvensters en ventilatieroosters. Alle producten van de rolluiken zijn voorzien van een CE-markering en voelt met een aanpassing aan de eisen van inbraakvertraging klasse 2 en 3. Je hebt veel verschillende soorten rolluiken maar ze hebben wel één ding gemeen,. Je hebt de rolluiken namelijk voor een hoge kwaliteit, een scherpe prijs en je hebt zo ook met een snelle levertijd. Het maakt dus niet uit voor welke jij kiest het heeft altijd een goede kwaliteit. Deze rolluik kopen zijn dus ook erg handig en functioneel.  Ook als je rolluiken kopen gaat kun je ze in verschillende kleuren kiezen. Je kunt dus kiezen wat het best in je interieur past zoals wit, zwart of grijs. 

 

Snelsluitdeuren

Je kunt er ook voor kiezen om in plaats van rolluik kopen, snelsluitdeuren te nemen. Deze staan bekend om hun hoge materiaalkwaliteit en hun duurzame werking. De snelsluiter wordt ook wel een snelroldeur genoemd, de snelsuitdeur zorgt ervoor dat er zo weinig mogelijk energie verloren zal gaan. Je hebt bijvoorbeeld een gewone roldeur, schuifdeur of vouwdeur, hoe korter de deuren naar de koel of vriesruimtes zijn hoe minder energie verloren gaat. Daarnaast is de snelroldeur de ideale oplossing voor intensief rijverkeer, onder andere voor logistieke ruimtes en transport afdelingen. Je kunt er ook voor kiezen om de snelsluitdeuren te kopen in verschillende kleuren. Je hebt bijvoorbeeld rood, groen, geel of blauw. Maar je hebt ze natuurlijk ook gewoon in het zwart of wit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *